Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

35#

Czasem dzień jest za długi
i mówi o nocy
zmęczony.

Czasem droga
to tylko skróty w myśleniu
nieobowiązujące.

Czasem słońce to jedyna droga do celu
wielkie ciepło
duże serce.

15 954 wyświetlenia
219 tekstów
10 obserwujących