Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość potem

Czasem czuje Twój zapach, w różnych miejscach w których jestem
Jakbyś przeszedł przed chwilą
Pozostawiając część siebie
O której nie mogę zapomnieć.

Wspomnienia wracają,
Obraz staje się wyraźny
Szwy znowu pękają

490 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!