Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota kwantowa

czasem cię widzę w spojrzeniu
które na mnie nie patrzy

spostrzegam cię w geście
który mnie nie obejmuje

rozponaję cię w szczególe
lecz tracę w szerszym planie
obserwuję cię gdy cię nie szukam
— znikasz gdy sobie to uświadamiam

tęsknota kwantowa
oplata cię
wokół spinu mojego serca

4913 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!