Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem

Czasem cicha
Czasem głośna
Może być też lekko sprośna
Jak kto woli
Jak kto lubi
Byle by się nie pogubić.

11 809 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!