Menu
Gildia Pióra na Patronite

plaża

czasem chciałbym zamknąć oczy
otworzyć je gdzie czarne słońce świeci
poczuć na skórze jego smak
który dotykał by promieni opuszkami
wolność, nic poza tym

marzę, trzymając w dłoni życia kraty
brodząc stopami w błękicie wody
posypując twoje ciało suchym piaskiem plaży
patrzeć jak spływa po Twojej skórze
by zatracić się
w lekturze życia

naszego prywatnego autorstwa

17.12.2011

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!