Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem chciałabym stracić bębenki
nie słyszeć
zwłaszcza tego co mówi umysł
bo to informacje zasłyszane kiedyś i przetworzone
na słabości
Wyimaginowane
W postaci pięciu tysięcy miliardowych rzędów cyfr
widzę przed oczami myśli
Męczy mnie misja
Nikim jestem a jednocześnie kimś najistotniejszym
Lecz to tajemnica

Zbawicielu samo-kreacyjny
nie ma świata
nie ma twojego świata
który chcesz ratować

Skąd to poczucie odrębności odpowiedzialności
za wszystko
w istocie której słowa nie znaczą
absolutnie nic
?

8312 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!