Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wrześniowe nieskladnie

Czasem bardziej smucą mnie sny niż rzeczywistość.

Budząc się, sprawdzam, to nie tylko w głowie się śniło, może wiadomość dostałem od ciebie,
Stop.

To już nie dla mnie, przy tobie miejsce.

Kto tworzy sny rozum czy serce, choć mija czas, zmieniamy siebie, plany, prace i miejsce, to w nocy czas ma swoje podejście.

W nocy bezwładnie śnię, jak bym usłyszał Ciebie przed twoim odejściem.

Widziałem Cię, mówiąca o starym niebieskim zdjęciu, w pierwszym mieszkaniu jedząc pizze, śmiejąc się mówiącym po prostu o szczęściu.
Gdzieś to jest stare zdjęcie w pamięci, prędzej ja sam wrzucę siebie do kosza na śmieci niż Ty.
Niestety znikniesz z mojej pamięci.

8726 wyświetleń
44 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!