Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarodziejka Wena :)

Czasami wena
jest jak spadająca łza
rozmywa wyznań sens
i wszystko co jeszcze trwa
musi skończyć się
jak piękny sen…
lecz bywa i tak
że patrząc przez łzy
odkryje w trwaniu sens
dostawi kropki dwie
i wszystko cudne jest
nadzieja nadal trwa
i wiersz nie kończy się…

190 434 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Efemeryda60

    1 February 2014, 21:58

    I cały jej urok w tym, iż jest taka kapryśna ;)

    Piękny wiersz.

  • Janya

    31 January 2014, 20:17

    Bardzo ładny wiersz;))

  • RozaR

    31 January 2014, 19:45

    Ja i moja wena módlcie się za nami.