Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami…

Czasami to nawet mnie
Dopada taka nostalgia
Zawieszenie takie
W czasoprzestrzeni

Że siadam i patrzę w ekran
Słuchawki na uszach
A w głowie pustynia i pustka
Palce składam na klawiaturze

A tu nic się nie dzieje
Po prostu pustka na monitorze
I tak mogę siedzieć w zawieszeniu
Zmieniam piosenki chaotycznie

A czasem to po kolei i logicznie
Ale nie pomaga nic a nic
A głowa mówi pisz no pisz
Ale nie podpowiada. Co?

I w głowie pustka dno
I nic napisać nie zdołam
Ale czyżby na pewno?
Tak sam siebie zapytałem

http://www.youtube.com/watch?v=bZAUwkt7TIM

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • słoneczniki

    14 December 2012, 20:36

    Czuję ten wiersz własnymi emocjami...

  • katjaa

    14 December 2012, 16:33

    podoba mi się..

  • Kamil Borkowski

    14 December 2012, 16:21

    skąd ja to znam
    gorzej jak taka zawiecha złapie gdy trzeba zachować jako taką trzeźwość, bo można być np (w najlepszym wypadku) poczęstowanym klaksonem
    :)

  • Gaia

    14 December 2012, 16:12

    Hm...
    czasami tak każdy ma, ze nie odróznisz nocy od dnia
    i zawiechą się smuci gdy mu muzykę byle jak nucisz
    więc bierz się Michale do roboty i pisz wierszowe strofy
    bo serce ma to do siebie że śpiewa gdy w muzykę wierzy
    :)