Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z uśmiechem...

czasami patrzy
na zaspane ptaki marzeń
które schwytał
na pierwszą rodzącą się rocznice
czasami sny nucą mu historię
teraz tylko patrzy
na pustkę w klatce
budują gniazda
może gdziekolwiek indziej

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!