Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami...

Czasami myślę,
że jestem dziwny,
tak nienaturalny
i pozbawiony życia.

Chciałbym to cofnąć,
te chwile w nicości,
dające poczucie radości,
mimo mojej ułomności.

Czasami nie wiem czemu,
ale jestem taki jak inni,
dając upust emocją,
nękające oblicze Śmierci.

Chciałbym wtedy urosnąć
w siłę do dalszego życia,
nadając sobie nowe imię,
oddając kres samotności.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących