Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak kochać ?

Czasami… aż ręce mi opadają
i nie wiem już jak mam ich kochać...Panie
ustami wprawdzie Ciebie wysławiają
lecz za chwilę krzyżują…postępowaniem.

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • awatar

    24 January 2013, 13:07

    nic nowego w państwie krzyża
    Ty z tym kochaniem to tak naprawdę?
    Może nie deklamuj a pomuż pierwszemu spotkanemu na brzegu ulicy

  • Aquarelle

    24 January 2013, 10:12

    oj, powiało słonecznikiem w dojrzałości sierpniowego lata :)

  • słoneczniki

    24 January 2013, 10:06

    Człowiek - nieidealny, zagubiony, słaby, skłonny do wędrówki po innych szlakach życia...

  • agniecha1383

    24 January 2013, 09:47

    jakoś mi się nasunęło:)
    modli się pod figurą a diabła ma za skórą...
    tacy ludzie zawsze obdzierają nas z wiary...pozdrawiam Gerardzie...

  • Aquarelle

    24 January 2013, 09:44

    lecz ty się uśmiechniesz
    i ręce uniesiesz znowu
    taki ten lost twój człowieku
    w plecaku kamienie nosić