Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kraina strachów i ,, happy endów"

Czasami zmagam się z koszmarami,
które mecza mnie swymi strasznymi przeobrażeniami,
lecz już dnia następnego,
śniąmi się rzeczy ,
w ogóle nie podobne do złego snu poprzedniego.
Może wydawać się to dziwne,
ale tak już jest,
że jeśli chcesz cos bardzo mieć musisz postarać się.

65 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    6 March 2015, 19:38

    Nuntiusie - ten wiersz to jakaś naiwna paplanina - choć może nieco urocza ale paplanina.