Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Widziałam jak odchodzisz”

Czasami widziałam jak wpatrywałeś się w dal
czasami myślałam, że już nie chcesz być sam
bo samotnym być dla każdego udręką jest
samotności dotyk boli, przecież wiesz

tamtego dnia odszedłeś - samotności drogę wybrałeś
straciłam cię na zawsze, w otchłani pustki zniknąłeś
czułam ból, więc błagałam żebyś nie opuszczał mnie
lecz ty nawet nie spojrzałeś, a dziś... brakuje mi cię

nie chciałam żeby tak było, łez gorzkich smak
chciałam dać ci szczęście - jednak nie chciałeś go brać
życie bez ciebie jest niczym koszmar, na jawie zły sen
dlatego czekam i czekać będę już zawsze
bo wciąż kocham i wciąż mam nadzieję

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
  • krysta

    6 June 2013, 00:57

    ogromny żal wyczytuję...wiersz smutny ale piękny...
    pozdrawiam :)