Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez drżenia

czasami widzę jak zawijamy się w tych
półtonach
wybrzmiewających z kropel
co zawstydzone przez swą dżdżystość
potrafią tylko łamać spojrzenia


nawilżone po bezkres
pękają

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących