Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak samotności

Czasami warto skosztować.
Gorzki smak samotności.
Tym bardziej jak się zawsze
ma w zasięgu na zawołanie,
rodzinną więź bez wątpienia.
Sam na sam ze sobą,
gdy pustka zewsząd!
Ogarnia i przytłacza
balastem melancholii.
Smętne refleksje godziną
wieczności, gdy własne myśli
prowadzą z Tobą monolog.

92 578 wyświetleń
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!