Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapomniany Kwiat "

Czasami uśpiony
Nie chce się wybudzić
Patrzeć na świat
Pełen obłudy i zdrad
Gdzie Miłości brak
Jednak zakwita i tak
W sercach ludzi - znak
Nadzieję i wiarę budzi
Zapomniany Kwiat

31.03.2022
13:02
Czwartek

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!