Menu
Gildia Pióra na Patronite

sny

czasami... uśpiona
gdy niebo się czernią i granatem okrywa
gwiazdy na niebie świecą wyraźnie
księżyc nie gaśnie,
ja śpię.
lecz, gdyby coś ci się działo
obudź mnie
ja skoczę do ataku
we śnie, na jawie...
obronię cię
TERAZ CICHO!
BO ŚNIĘ!!!

448 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!