Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 March 2020

Na dnie

czasami tonę
w cudzych oczach
a potem nocami zastanawiam się
czy jeszcze żyję

a jeśli ktoś kiedyś
w mych oczu głębiny
zanurzy się bezwiednie
już nie wypłynie

wśród wodorostów
serce zatopione
w mętnych słonych wodach
nigdy nie złowione

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących