Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 11 February 2021

Być skrybą

Czasami się nie zastanawiam
po co pisać
i co
trzeba i tyle

a gdy ktoś zapyta
Jak to robisz?
odpowiadam
Bo życie to śpiew
życie to taniec
życie to miłość
po prostu
Miłość

10 088 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!