Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasami (6) nie ma wzoru

czasami pytają nas o rzeczy na które nie ma wzoru
uśmiechamy się grzecznie
potulnie spuszczamy głowę
zaciskamy zęby żeby zamknąć serce

przecież nie będziemy zdradzać się
z naszymi snami

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • 8 November 2013, 21:37

    Z tym "zawsze" bym polemizowała... ale dziękuję. :)