Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obudź się.

Czasami nie zdajesz sobie sprawy
-z własnego nieszczęścia
Skazany na ogrom, zaduszonego świata...
Ograniczony do Szarego Istnienia
Skazany na samotność, wśród innych ludzi!
Uciekasz-od własnej przestrzeni...
W pogoni za szczęściem gubisz własne sumienie!
Zastanów się czy warto...
Tracić życie...
..na poszukiwanie idealnego scenariusza?
Obudź się! Obudź się! Obudź się!
...Czasami warto po prostu żyć!

2560 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!