Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Czasami chciałbym zniknąć pomiędzy słowami
Dostrzec to piękno ukryte w ciszy
Gdy milknie radio i gasną gwiazdy

a my rozglądamy się w wiecznym niebycie

1265 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!