Menu
Gildia Pióra na Patronite

B/t

Czasami chcę, czasami nie
I budzę się, choć ciągle śnię
Pochłania mnie, nostalgii stan
Ty jesteś tu, nie jestem sam

Przyjaźni koc, gdy smutno tu
Gdy noc rozciąga, czarny sznur
Czy zmieni nas, przebudzi dziś
Czy każe inną, drogą iść

Nie pytaj mnie, co zrobię gdy
Zapragniesz tylko ze mną być
Ty przecież moje, myśli znasz
Odpowiedź sama, sobie dasz

Przyjaźni pora, ciągle w nas
Odrzucam klucz nakręcam czas
I nawet gdy, pokocham cię
Odejdę w cień, nie zdradzę się

15 704 wyświetlenia
138 tekstów
21 obserwujących
  • 8 June 2020, 03:05

    Taki ze mnie bałaganiarz.
    Słuszna uwaga. Dziękuję.

  • 7 June 2020, 19:40

    To propozycja? :)

  • Papużka

    7 June 2020, 19:28

    Lepiej wystawić twarz do słońca.

    :)

  • 7 June 2020, 17:40

    Czasami trzeba. :)

  • carla1

    7 June 2020, 16:16

    Czasami nie warto osuwać się w cień...

  • Monika M.

    7 June 2020, 07:37

    Żadna decyzja nie wydaje się dobrą...