Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasami

Czasami chcę Cię mieć bliżej niż na ramion wyciągnięcie
Czasami chcę częściej smakować Twoich bladych ust
Czasami noce bez Ciebie mają jakiś kolor
Czasami dzień bez Twojego dotyku ma jakiś sens
Czasami zapach twego ciała czuje na swetrze
Czasami słyszę melodię naszych ciał i bicia serc
Czasami też oddycham
Czasami trochę żyję
Ale trudno
Trudno żyć bez Ciebie

792 wyświetlenia
7 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!