Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moją drogą do sensu

Czas zmienia wszystko
Pcha do przodu bieg zdarzeń
Lecz wspomnienia mają siłę
Coś co wzruszyło serce
Jest nie do ruszenia
Bo pełno było w tym szacunku
I zafascynowaniem tobą
Mocno osadziło się to w mej duszy
Nie wyrzeknę się tego
Ot tak po prostu

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    5 August 2020, 13:09

    Dziękuję za uznanie :)