Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczorowa pora

Czas zamyka oczy ale otwiera nam serca ,
zwłaszcza czerwcowymi wieczorami .
Bezszelestny uczuć morderca ,
sprawia, że znów czujemy się sami .

Mam na to eliksir, środek zaradczy ,
księżyc, wiatr i gwiazdy mieszkańcy nieba.
Ku ciepłemu płomieniu kieruj swe oczy ,
z pomrukiem kocim o 4 nad ranem
powróci nadzieja.

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!