Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bez Ciebie... "

Czas zajmuję swoimi sprawami.
I tęsknię i myślę.
Gdzie jesteś Kochany?
Bez Ciebie...
Godzina rokiem się zdaje.
Więc:
Czytam i piszę, inaczej organizuję życie.
Oczy mam jeszcze morza błękitem wypełnione.
Stęsknione, wilgotne, dziwnie zamglone się stają i w każdej godzinie, słoną łzą spływają.
Tylko diamentowych muszli nie zostawiają.
Te Moje klejnoty - serca tęsknoty, zostawiam wewnątrz Siebie.
Jest mi smutno, potwornie smutno - bez Ciebie.
Bez Ciebie...
Wschód, tylko szary strój ubiera.
Południowe słońce, rzuca smutne cienie.
Zachód kiedyś romantyczny - nie cieszy i nie zachwyca...
A w sercu zbyt cicho gra muzyka.
Zdecydowanie za cicho gra.
Bez Ciebie...
Mój świat wygląda właśnie tak.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!