Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Czas wczuć się w końcu
w swoją sytuację
Jasno usłyszeć
co bym sobie doradził
Zrozumieć wreszcie
co czułbym na swoim miejscu

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • kati75

    26 January 2021, 08:33

    Z samotności trudno się wychodzi ale jeszcze trudniej w niej zostaje...