Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

czas to taki spryciarz,
nie robi przerw, trwa
bawi się nami
spowalnia nas
lub batem
po grzbiecie gna
raz się kurczy
raz rozciąga
wcale się tym nie trudzi
w garści
przewagę trzyma
on wie, my nie
kiedy się nami znudzi

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!