Menu
Gildia Pióra na Patronite

czterdzieści i cztery lata

czas się nie zatrzymuje
po swoje dąży
ciągle krąży

koło życia zatacza
smutkiem,śmiechem
i miłością też

nie każdy udźwignie świata piękno
podąży za swoim ja

Iskra, taki mały świetlik
żar być może

To TY i Ja razem

Lata cztery całe
ze sobą zarazem
Niech nam los następne czterdzieści lat
poszczęści.

Pamiętam i Kocham z serca całego .

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Cris

    29 November 2016, 22:00

    Niech Wam los szczęści...