Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko to co musi pozostać ...

Czas przyszedł by zamknąć już drzwi
za sobą na zawsze i nigdy
otwierać nie ważyć się ich,
zostawić przeszłości tam krzywdy ...

Czas przyszedł by zacząć tu żyć
a tam gdzie się wcześniej nie dało
już nigdy nie wracać i być
gdzie serce me zawsze być chciało ...

Czas minął rozdarcia i łez
i pora uwierzyć, że jest tak
bez lęku i obaw żyć też
i wątpić, że nie jest tak przestać ...

Dziś z serca wyrzucam precz żal ...
na powrót nie daję mu wstępu
a w głowie z przeszłości co mam ...
to wnioski z najgorszych jej błędów.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    18 May 2019, 19:32

    Wielkie dzięki Marcin Kasper :)

  • 18 May 2019, 17:48

    duży plus za szeroko pojętą dojrzałość

    taka dojrzałość dodaje smaku światu, którzy w smak świata zwatpili