Menu
Gildia Pióra na Patronite

Warszawa

czas przemierza Wisłę w obie strony
jakkolwiek się obrócisz
pada deszcz
jest jeszcze ten wiatr
na zielono
chłodny i uporczywy

idziemy środkiem wiersza
skręcasz kolejne wersy
to miasto wciąga

27 444 wyświetlenia
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!