Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Porządki

Czas posprzątać.
Wyrzucić zużyte marzenia.
Nieaktualne deklaracje.
Niedotrzymane obietnice.
Niewypowiedziane słowa, trzymane na lepszą okazję.
Niezliczoną ilość ciętych ripost.
Wyrzucić.
Zostawić jedynie rozsądek, odrobinę fantazji i kilka wspomnień.

Zacząć od nowa.

32 103 wyświetlenia
224 teksty
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!