Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemijanie i nasz czas

Teksty z obrazami - Przemijanie i nasz czas - solange1969
Przemijanie i nasz czas - solange1969

Czas pędzi do przodu jak
szalony,nie zauważamy tego
w biegu codziennych spraw
Ty jesteś szczęśliwy bo czas
Ciebie już nie 'dotyka'
śmierć to po prostu uwolnienie
od godzin,dni,lat,od starzenia się
więc w pewnym sensie jesteś wolny
chociaż nadal jesteś mój,tylko ja
mogę Cie dotykać wyobraznią
marzeniem,wspomnieniami
i tak już zostanie do czasu
który i dla mnie się skończy

52 965 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!