Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Czas

Odnaleźć ciszę
Zwolnić bieg
W zadumie spędzić chwilę
Odkurzyć wnętrze
Wymieść zło
Przywrócić dobru siłę

Zamknąć Facebooka i Twittera
Rozejrzeć się wokół siebie
Patrzeć w oczy
Słuchać serca
Częściej rozmawiać z Niebem

56 927 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
  • EliWerra

    18 February 2021, 20:27

    Gdyby tak wszyscy chcieli Cię posłuchać,
    życie wróciłoby na właściwe tory
    a ludzie odnaleźliby siebie na nowo.

    od brozyna, Anna S., RedRose