Menu
Gildia Pióra na Patronite

nostalgia

czas odmierzany
falami wody
był i go nie ma
upłynął choć trwał
rzeka ta sama
woda w niej inna
i świat nie ten sam
brzeg mimo wszystko
wiele pamięta
niesfornych chłopców
piękne dziewczęta
dziś wszyscy oni
też nie ci sami
dorośli inni
życiem splątani

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!