Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiersz bez tytułu

Czas oczekiwania,
Rozrzucony po kątach wspomnień,
Nabrzmiały, zadufany w sobie.

Dotykam sopli lodu pamięci.
Tylko twoje usta …
Chłonę…
Smakuję wnikliwie …
Czy śnię ?

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!