Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posrebrzany czas

Czas Nas nie oszukał,
Wiedział, że w mroku odnajdziemy się.
Młody wiatr był w Naszych sercach,
Nie pomylił prawdy oczu Twych.
Uczuć jak szczyty gór nie pokrył kurz,
I ten pamiętny taniec nad rzeką marzeń.

Myśli piękny czas tak od lat …

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!