Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas na to...

Czas na to by wreszcie
Rozwinąć w pełni skrzydła
Czas na to by wreszcie
Odlecieć w przestworza
Czas na to by wreszcie
Nie być smutną
Czas by być wreszcie
stuprocentową kobietą
Czas na to by wreszcie
nie udawać nikogo
Czas na to by wreszcie
być zawsze sobą
Czas na to by wreszcie
uspokoić się zrelaksować
Czas na to by wreszcie
nie rozpamiętywać
co było wczoraj...

93 713 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!