Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mogę zasnąć

czas mnie przenika
do szpiku kości

i nie chce się zatrzymać
a sen zagubił się w ciemności.

próbuje nie wspominać
szukam kompana w samotności

może introwertyka

gdy tłum w koło
i mnóstwo słów

mijam lecz nie spotykam
odchodzę stąd i wracam znów

do introwertyka

15 665 wyświetleń
137 tekstów
21 obserwujących