Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Czas dotyka moje myśli
przesuwa linijka po linijce
składa w zdania
Czas doświadczony mędrzec
doradza jak przetrwać
Czas - pobłażliwy
lub srogi życia nauczyciel
dobry wykładowca
przytłoczony nadmiarem obowiązków
wędrowiec ratujący się ucieczką
niestrudzony powieściopisarz i poeta
zapisuje marzenia bez subskrypcji.

3820 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!