Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiałe Piękno

Czarny piątek,
Szare dni,
Ponurość...
Zakupy szczęścia nie dają
Noc, przebiegle dzień kradnie,
Chłód wydłuża rękawy,
Żarówka słońce udaje.
Życie...
bez dopingu,
Cieszy samym sobą,
Kubkiem herbaty,
Ognia płomieniem,
Deszczem za oknem...
Piękna, delikatnym lśnieniem.

2593 wyświetlenia
24 teksty
0 obserwujących