Menu
Gildia Pióra na Patronite

sor(t)

czarny zbladł
wybielał
czerwony zażenowany

jedyny w nadzieję ubrany
nie poddał
spisał
(ro)zebrał myśli

z analizy wynika
iż niektóre inne kolory
prócz zielonego

to klika

Krystyna A.Sz. 10.02.2017r.

70 246 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    11 February 2017, 11:17

    Miłej soboty, Michał :)

  • silvershadow

    11 February 2017, 09:08

    ładnie, Cris :)