Menu
Gildia Pióra na Patronite

...
Czarny kot śpi...
i nie można go budzić...
ale śpi przecież tam gdzie
nie wolno...
miękko stąpa po gwiazd autostradzie
lubi swoich snów bezbrzeżną wolność...
ostatnie może ma życie
albo może właśnie to pierwsze...
czarnym kolorem iskrzy noc
kot chroni mnie...
przynosi mi szczęście...
Anita Steciuk

15 380 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!