Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kubek

Czarny
Dziwny taki
mój
i biję się o niego
z Tobą
gdy chcesz go pożyczyć
Sama
nie wiem czym
zauroczył
Prosty w swej
prostocie
smakuje
zupełnie inaczej

1259 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!