Menu
Gildia Pióra na Patronite

VORTEX ZABIJANIA

Czarnobiałe fotografie
krwią splamione martwych dzieci ...
tak nie wielu wie na prawdę
co się dzieje na tym świecie ...

W ich zastygłych w śmierci twarzach
czają straszne się pytania ...
czemu ludzie tak się dają
wciągać w vortex zabijania? ...

Tam na ścianie wisi obraz ...
dzieło mistrza uwiecznienia ...
twarz kobiety, która ma twarz
kwintesencji przerażenia ...

A z jej łona rozwartego
wypełzają wojny dziatki ...
nie wiedzące o istnieniu
swojej przerażonej matki.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!