Menu
Gildia Pióra na Patronite

czarno wschodzi słońce
nad wypaloną nadzieją
i niewygodne myśli
moszczą się niecierpliwie
w kąciku za oczami
gdy serce jednak nie
całkiem kuloodporne...

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!