Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprawy ważne utkane w skrzydła motyla

Czarna kreska
nakreślona
bez namysłu
twoją ręką

Niczym gąsięnica
gasnę w płomieniach nocy
popijając truciznę słów

A pod kołdrą ciszy
dwa nagie ciała
opowiadają historię
aktu kreacji

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 31 October 2018, 21:50

    Takie życie, gorzkie, odrobinę posłodzone... by żyć...
    Podoba mi się. :))