Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Czarna chmura krąży
I ciągle osiada.
Gdy jest się samotnym,
Pustka serce ściska.
Potrzeba opieki,
Jest nam w życiu niezbędna.
Lecz nieraz tak bardzo jej brak.

5224 wyświetlenia
72 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!